top of page

ADVIES

1.

Je wil geen foto’s om de foto’s. Je wil wél een boodschap overbrengen, een verhaal vertellen.

Daarom is elke opdracht uniek.

Voor er ook maar 1 foto wordt gemaakt bespreek ik wat je exact wil bereiken zodat ik mij kan inleven in je verhaal, je boodschap en dit kan vertalen naar de beelden die dit ondersteunen.

2.

Mijn ervaring binnen diverse ondernemingen zorgt ervoor dat ik begrijp hoe een onderneming naar buiten wil komen, wil communiceren.

 

Deze ervaring combineer ik met mijn ervaring als professioneel fotograaf. Hierdoor kan ik u optimaal begeleiden bij de te maken keuzes.

3.

Het toepassen van de juiste beeldtaal is de eigenlijke vertaling van je bedrijfscultuur, een goed begrip van je bedrijfscultuur is dus stap 1.

Hierna maak ik de beelden die deze cultuur maximaal uitstralen.

4.

Beelden die gebruikt zullen worden op de website worden in functie van de stijl en lay-out van de website gemaakt.

 

Ik adviseer je graag over het gebruik van die beelden die de meeste impact hebben op je site. 

5.

Voor je persoonlijke kunstfoto's help ik je graag met de juiste keuze van materiaal en afwerking. Een beeld kan op diverse manieren afgewerkt worden, elke afwerking heeft zo zijn specificiteiten en dient goed overwogen worden in functie van de omgeving waar het komt te hangen, het beeld zelf etc.

6.

Het formaat van het afgewerkt beeld kiezen wordt gemakkelijk door de digitale simulaties die je tonen hoe het beeld uiteindelijk in je interieur komt te hangen.

 

Hiermee krijg je op voorhand een concrete impressie van het eindresultaat.

bottom of page