top of page

1.

Je wil geen foto’s om de foto’s. Je wil wél een boodschap overbrengen, een verhaal vertellen.

Daarom is elke opdracht uniek.

Voor er ook maar 1 foto wordt gemaakt bespreek ik wat je exact wil bereiken zodat ik mij kan inleven in je verhaal, je boodschap en dit kan vertalen naar de beelden die dit ondersteunen.

2.

Mijn ervaring binnen diverse ondernemingen zorgt ervoor dat ik begrijp hoe een onderneming naar buiten wil komen, wil communiceren.

 

Deze ervaring combineer ik met mijn ervaring als professioneel fotograaf. Hierdoor kan ik u optimaal begeleiden bij de te maken keuzes.

3.

Het toepassen van de juiste beeldtaal is de eigenlijke vertaling van je bedrijfscultuur, een goed begrip van je bedrijfscultuur is dus stap 1.

Hierna maak ik de beelden die deze cultuur maximaal uitstralen.

4.

Beelden die gebruikt zullen worden op de website worden in functie van de stijl en lay-out van de website gemaakt.

 

Ik adviseer je graag over het gebruik van die beelden die de meeste impact hebben op je site. 

OVER STUDIODAENEN

De liefde voor het beeld werd met de paplepel ingegeven door mijn vader die portretfotograaf was. Hij was de oprichter van studiodaenen, een naam die ik sinds 2010 met trots verder zet.

Na jaren actief te zijn geweest in de bedrijfswereld drong de liefde voor de fotografie zich zodanig sterk op dat ik ervoor koos om voltijds bedrijfsfotograaf te worden.

 

De ervaring in het bedrijfsleven, waar ik regelmatig samenwerkte met collega’s van de diensten communicatie en marketing komt goed van toepassing om te begrijpen wat een bedrijf nodig heeft.

Als lid van de vereniging voor beroepsfotografen kan ik rekenen op een sterk netwerk van collega's en school ik mij regelmatig bij in de nieuwste technieken.

Naast mijn commercieel werk als studiodaenen ben ik ook actief in de kunstfotografie, waar ik mijn creativiteit kan botvieren in het realiseren van persoonlijke projecten. Met ‘het portret’ focus ik mij op artistieke portretfotografie rond actuele, hedendaagse thema’s. Deze kennis draag ik met veel plezier over aan mijn leerlingen van de opleiding ‘beeldatelier’ aan de kunstacedemie in Tongeren.

Mijn werk werd verschillende keren internationaal onderscheiden en gepresenteerd in verschillende solo-en groepsexpo’s in België en het buitenland. Ook diverse publicaties in gespecialiseerde magazines, kranten en reportages op TVL, het VRT- en VTM nieuws schonken aandacht aan mijn werk.

Met mijn commercieel werk behaalde ik de onderscheiding ‘European photographer’, uitgereikt door de overkoepelende Europese vereniging van beroepsverenigingen.

Heb je nood aan professionele beelden, neem vrijblijvend contact op.

Bert Daenen, fotograaf

FEP met tekst.png
logo-beroepsfotografen_top.png
bottom of page